Skip to content

Kopieren & Printen

Met maar liefst zes multifunctionele printapparaten kunnen wij vrijwel alles kopiëren en printen. Onze printers printen A5 tot A0 formaat en alles er tussenin, waarbij we een brede keuze aan kwalitatief hoogstaand papier bieden. 

Een bouwtekening in zwart/wit of een prachtige full colour poster voor een bedrijfspresentatie, u komt altijd goed voor de dag. 

Onze digitale kleurenpersen printen scherpe kleurenafbeeldingen en heldere teksten. Een schoongesneden boek gebonden met nietjes en een vierkante rug wordt door één en dezelfde machine gedaan waardoor het perfect kan worden ingezet bij bedrijfsbrochures, fotoboeken en kalenders.  De digitale kleurenpers is hét betaalbare alternatief voor offset drukwerk in kleine oplagen.

 

Nieuw bij DSS Weesp zijn twee computers en printers om zelf te printen. Dit kan vanaf een USB of uw eigen mail, zowel in kleur als zwart-wit.

 

Textiel bedrukken

Bij DSS Weesp werken wij met twee diverse bedrukkingsmogelijkheden: foliebedrukking en transferbedrukking. Beide soorten bedrukkingen zijn zeer geschikt voor kleine oplage textiel

Folie bedrukking

Bij een persfolie bedrukking snijden we een logo, tekst of afbeelding uit een folie welke vervolgens op het textiel wordt geperst. Persfolie  heeft heel veel keuze in kleuren en types zoals bijvoorbeeld glitter, fluor of flockfolie. 

Transferbedrukking

Bij een transferbedrukking kan een afbeelding of foto bestaande uit meerdere kleuren op textiel worden gedrukt. De afbeelding of foto wordt geprint op een transfer waarna deze doormiddel van verhitting op het textiel wordt overgebracht. 

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van o.a. T-shirt, polo’s, sweaters, bodywarmers, hemdjes en boxershorts. Maar ook theedoeken, kussenslopen, tafelkleden en katoenen zakdoeken kunnen wij bedrukken

Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u welke techniek het beste kan worden toegepast op uw product. Indien gewenst leveren wij ook het textiel. 

Groot formaat & Canvas

Met onze grootformaat printer van HP printen we posters, bouwtekeningen en canvasdoeken. Posters worden geprint op hoogwaardig, 195 grams, glossy papier en voor bouwtekeningen gebruiken we mat, 90 grams papier. 

Onze canvasdoeken worden opgespannen met spielatten van een hoge kwaliteit en voorzien van ophangbeugel waarmee deze gemakkelijk kunnen worden opgehangen. 

Standaard maten canvasdoeken (in centimeters):

30×30      50×50
30×40      50×70
40×40      70×70
40×50      80×80

Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Kijk voor prijzen op onze prijslijst. 

sportprijzen

Met een breed assortiment aan sportprijzen van o.a. Remasco en Krott bieden wij voor iedere sport en gelegenheid een passende prijs. De bekers, medailles en rozetten geleverd door DSS Weesp zijn gebaseerd op de juiste combinatie van design, kwaliteit en prijs. 

Zoekt u bijvoorbeeld kleine betaalbare bekers voor het plaatselijke voetbaltoernooi of een chique award voor een grootse winnaar, het assortiment biedt voor iedere huldiging de juiste prijs.

In onze winkel aan de Achtergracht in Weesp hebben we een voorraad waar direct uit geleverd kan worden en uiteraard kunnen we bekers voor u bestellen. 

De bekers worden standaard voorzien van een passende afbeelding met bijvoorbeeld een sport of een nummer. Daarbij voorzien wij de bekers gratis van een plaatje gegraveerd met de gewenste tekst.

Contact

DSS Weesp is gevestigd aan de Achtergracht, midden in het centrum van Weesp. Voelt u zich vooral vrij om binnen te lopen. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen